Over Klein Tooling

Klein Tooling is sinds 1909 actief als importeur en leverancier van hoogwaardige gereedschappen aan de verspanende industrie. Vanuit onze centrale vestiging in Almere biedt het Klein Tooling team landelijke dekking aan klanten met uiteenlopende focus; van aerospace, automotive en agricultuur tot zeeschepen, zoetwater-filtratie en alles wat daar tussenin zit. Letterlijk van A tot Z dus!

Als medeoprichter van de internationale Precitool Groep combineren wij schaalgrootte met de flexibiliteit en persoonlijke aandacht van een compact familiebedrijf. Kenmerkend daarbij is onze sterk adviserende rol bij verspaningsvraagstukken en optimalisatie van het productieproces.

Het beste van twee werelden? Dat oordeel laten we graag aan onze klanten over. Of het nu gaat om fijnmechanisch óf heavy industries, bewerkingen van kunststof, aluminium óf pantserstaal, prototypewerk óf lange series; het Klein Tooling team staat klaar met een schat aan kennis, praktijkervaring, hoogwaardig gereedschap en bovenal persoonlijke support.